Ändra en tjänst

Så här ändrar du tjänster som du redan har skapat

Avsnitt i denna artikel:

Ändra pris eller tid på en tjänst:

För att ändra priset på en tjänst så går du till Inställningar.

Välj Tjänster och klicka på den tjänst du vill ändra pris på.

Gå längre ned så hittar du inställningarna för pris och tid.

Om du har ställt in varierande priser eller tider för olika platser eller prislistor så väljer du Avancerade plats-, pris- och tidsinställningar.
Där kan du ställa in tid och pris per plats och prislista.

Lägga till en paus/ledig lucka efter bokning

Med funktionen Ledig lucka kan ni lägga till en paus efter bokningar ifall ni behöver tid för städning eller liknande. Den lediga luckan går då inte att boka på.

Gå till Inställningar.
Välj Tjänster och klicka på den tjänst du vill lägga till luckan på.
Längre ned så klickar du på grundtjänsten så att den markeras med grönt.

Om du vill läsa mer om grundtjänster så kan du göra det här.

Gå längre ned, till "Ledig lucka". Där kan du ställa in tidslängden.

Om ni har ställt in varierande priser eller tider för olika platser eller prislistor så väljer ni Avancerade plats-, pris- och tidsinställningar.
Där går det att ställa in tid och pris per plats och prislista.

Ni hittar mer information om Ledig lucka här.

Sökord

Sökord är ett smidigt sätt för dig att göra dina tjänster lättare att hitta.

Gå till Inställningar. Välj Tjänster och klicka på tjänstens namn. Där hittar du inställningen för Sökord.
Sökorden är i sin tur kopplade till flera andra fraser som du och dina tjänster blir sökbara på.
Väljer du t.ex. Ansiktsbehandling här så kommer ditt företag även att visas vid sökningar på ansiktsvård, ansikte, hud, hudterapeut, skönhet och hudvård.

Smidigt va?

Skulle du sakna sökord, skriv till vår support så hjälper vi dig.

Erbjud bara tjänsten på specialöppettider

Om du erbjuder enskilda tjänster under ordinarie tider men också har specialöppettider där du ibland har grupptjänster, så finns en smidig inställning som gör tjänsten bokningsbar enbart på specialöppettider.
På så sätt behöver du inte ta bort grupptjänsten från alla öppettider.

Gå till Inställningar. Välj Tjänster och klicka på din grupptjänst.
Aktivera Endast bokningsbar med specialöppettider och Spara när du är klar.

Tänk på:

• När denna inställning är aktiverad så erbjuds inte tjänsten på vanliga öppettider.
    -Öppettider som erbjuder "Alla tjänster" kommer inte att erbjuda denna tjänst.

• Om du erbjuder flera olika grupptjänster på olika tider så behöver du ändå ta bort tjänsterna från de specialöppettider de inte ska erbjudas på.