Prislistor

Ställ in olika priser och tidslängder för samma tjänst.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har ni olika versioner av samma tjänster eller valt att dölja priset från marknadsplatsen för att olika personer tar olika betalt eller olika lång tid på sig att utföra en tjänst?

Vi har löst detta med hjälp av Prislistor.

Med Prislistor så kan ni ställa in olika tidslängder och priser för samma tjänst, för olika personer.

Nyhet: Nu kan ni till och med ta olika priser för tjänster utförda på dag- och kvällstid samt helger med hjälp av nyheten Dynamiska priser!

Fördelar med att använda Prislistor:

• Er platssida på marknadsplatsen blir snyggare och lättare att boka tid på

• Era kunder vet exakt vad de kommer att betala

• Ni slipper ha dubbletter av samma tjänst för olika personer

• Ni slipper dölja priser som varierar

• Ni slipper krånglig administration för era tjänster

I denna artikel går vi igenom hur ni:

Skapa prislista

För att använda prislistor så behöver de först skapas.

1. Gå in på Inställningar i vänstermenyn.

2. Välj Övrigt.

3. Klicka på Prislistor.

4. Välj + Lägg till ny och välj vad den ska heta.

Hantera prislista

När du har skapat prislistor så behöver tjänstens pris och/eller längd ändras per prislista.

Gå in på Inställningar i vänstermenyn.

Välj Tjänster och klicka på en tjänst.

Gå ned till inställningarna för pris. Just under inställningen för Ledig lucka så kan du välja Avancerade plats-, pris- och tidsinställningar. Ställ in tidslängden och ett priset som gäller för varje prislista och plats. Ni kan även ställa in pris på kväll och helg på varje prislista.

Gör sedan samma sak för andra tjänster som ska påverkas av prislistor.

Koppla prislista till användare

När prislistor är skapade och tjänsternas priser och/eller längder är inställda för att följa prislistorna så behöver ni välja vilka användare som följer vilka prislistor.

1. Gå in på Inställningar i vänstermenyn
2. Gå in på Användare
3. Klicka på personen som ska vara kopplad till den nya prislistan.

4. Gå in på fliken Inställningar i den övre menyn.
5. Skrolla ner till Prisgrupp* och välj den nya prislistan för den personen

Hur ser det ut när man bokar?

Er platssida på marknadsplatsen kommer att visa tjänstens högsta och lägsta möjliga pris. När man sedan har valt en tid eller person så visas priset för just den tiden och personen.

• I listan för tjänster:

• När tiden och/eller personen är vald: