Dynamiska priser

Ta betalt för dina mest värdefulla tider.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nyhet!

Efter hög efterfrågan så har vi släppt vår senaste funktion Dynamiska priser.

Dynamiska priser låter dig ta mer betalt för dina mest eftertraktade tider.

Sätt ett högre pris i dina Prislistor för de tider du har öppnat på kvällar eller helger.

Avsnitt i denna artikel:

Styr vad som är helg och kväll

För att välja när kvällspriser eller helgpriser gäller så går du till Inställningar och väljer Platser. Klicka på platsens namn och välj Prisinställningar i den övre menyn.

Här kan du styra när kvällspriser börjar gälla.

Ställ även in vad som räknas som helg. Spara när du är klar.

Ställ in helg- och kvällspriser

Du kan ställa in vilka priser som gäller på dag- och kvällstid samt helg för varje tjänst.
Gå till Inställningar och välj Tjänster.

Klicka på tjänsten du vill ändra och gå ned till prislistan. Där ställer du in ditt pris för kväll och helg. Bocka även i rutan Använd kväll och helgpriser för att aktivera funktionen för den tjänsten.

I nya tjänsteredigeraren så hittar du det under Grundläggande inställningar, på Avancerade plats-, pris- och tidsinställningar.

Spara när du är klar. Nu styrs priserna per automatik efter den tid som bokas!