Ändra företagsuppgifter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du överlåta ditt konto till någon annan? Följ stegen i denna artikel

Ändring av företagsuppgifter (samma person som äger företaget).

Om du har ändrat företagsform, organisationsnummer eller företagsnamnet behöver du skicka in en anmälan om ändring av företagsuppgifter till Bokadirekt.

Fyll i detta formulär för ändring av företagsuppgifter Länk till formulär för ändring

Notera att denna ändring endast ändrar informationen vår ekonomiavdelning har för fakturering. Ni behöver själva ändra företagsinformationen inne i era inställningar på Bokadirekt. Guide för detta finns HÄR.