Vår kvittoskrivare

Information om vår kvittoskrivare

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förenkla din vardag med vår kvittoskrivare

Vår kvittoskrivare är kopplad till din kassa via molnet. Du får mindre kablar, slipper strul och kan använda skrivaren med alla dina enheter som fungerar med Bokadirekts kassa.

Skrivaren ansluter till internet via nätverkskabel. Vill du istället ansluta skrivaren via WiFi erbjuder vi tillbehör som låter dig koppla skrivaren helt trådlöst. Endast anslutning till eluttag krävs.

Är du intresserad av en kvittoskrivare?

Skriv till oss i chatten eller ring 0920-476798 så berättar vi mer.

Molnskrivare (Star mC Print 3)

• Ansluter till din kassa via molnet

• Fungerar med Mac, PC, iPad, iPhone och Android

• Internetanslutning via kabel eller WiFi(med tilläggsmodul)

• Max utskriftsbredd 72 mm

• Samlad support för kassa och kvittoskrivare

Pris
    3200kr ex. moms. WiFi-tilläggsmodul kostar 1200kr ex. moms.