Quickscan QBT2101 produktscanner - Kom igång
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Först, börja med att ansluta basstationen så att den får ström. Här laddar du skannern.

När du har anslutit basstationen kan vi börja ansluta själva skannern. Skanna de fyra första koderna som finns nedan (1, 2, 3 och 4). När du har skannat den fjärde koden kommer skannern att vara synlig för bluetooth i 5 minuter.

När du klickar på skannern när du lägger till en ny enhet för bluetooth-anslutning kommer den att visa en kod och be dig att ange den. Du gör detta genom att skanna de rätta siffrorna på den numeriska tabellen som finns nedan. Du avslutar genom att skanna "Exit Var PIN-code". Det kan ta ett försök eller två att få det att fungera fullt ut.

När detta är klart bör den vara redo att användas!

Vid frågor, vänligen kontakta supporten.