Kortterminalen är offline

Felsökning bokadirektterminal

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du får denna varningen i kassan, kontrollera

• Att kortterminalen är laddad och igång (om den är bärbar)

• Att sladdarna sitter som de ska (om det är en p400; ej bärbar)

• Att internetsymbolen (molnet) syns uppe i vänstra hörnet på terminalen.

Den bärbara terminalen har eget sim-kort och hittar nytt internet när du startar om terminalen. Vänta en stund och uppdatera sedan sidan.

För att koppla in / byta wifi läs mer här

Jag får inte kontakt med kortterminalen trots att den har internet

• Kontrollera att terminalen är upplagd i portalen på rätt plats och rätt företag

(om det inte går att hitta rätt företag behöver du höra av dig till supporten)

• Kontrollera att det är rätt betalsätt ( Bokadirekt kortterminal)