Rapporter & export
Kontoplan för dig som har onlinebetalningar eller Bokadirekts terminal
Kontoplan för dig som har onlinebetalningar eller Bokadirekts terminal

För att enklare kunna följa pengarna i bokföringen

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla våra onlinebetalningar tar lite tid innan pengarna hamnat på ditt konto. För att det ska vara enklare att följa i bokföringen, kan du behöva ändra i kontoplanen.

Gå till Inställningar > Företag > Klicka på det företag du vill ändra > Kontoplan

Om ni har Boka Direkts kortterminal

rad 3 & 4

Mottagen betalning med kontokort

Återbet/Retur via kontokort (-)

ändra till ett 1580-konto.

Om ni har Qliro aktiverat

rad 100 & 101

Mottagna Qliro

Återbet/Retur Qliro (-)

ändra till ett 1580-konto. (ex. vis 1581)

Om ni har kort online aktiverat

rad 300

Bokadirekt kort online

Ändra till ett 1580-konto. (ex. vis 1582)

Obs! Hör gärna med er revisor om detta. Om hen rekommenderar något annat konto så bör ni använda det istället.