Återaktivera användare

Om du återanställt någon, eller behöver kunna skriva ut rapporter gällande den användaren

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Snart får användarsidan ett nytt utseende! Vill du testa den redan idag, gå in på Inställningar > Användare > Klicka på en användare och klicka på "Klicka här" på bannern högst upp.

För att aktivera en inaktiv användare, gå in på:

Inställningar > Användare > Klicka på filter uppe till höger och välj att Visa alla > Visa resultat

Sök personens namn i sökfältet

Klicka på användaren > Inställningar > Scrolla ner

Ta bort/ändra datum under Arbetar till och med och aktivera med knappen på rätt plats. Glöm inte att kontrollera inställningar för företag samt onlinebokningsbar