Export av data
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi på Bokadirekt har möjlighet att exportera data till excelfiler och importera viss data från och till Bokadirektkonton.

Om en person ska flytta från en verksamhet till en annan som båda använder Bokadirekt så kan vi hjälpa med att flytta personens kundregister, recensioner, tjänster och produktlager.

För att vi ska göra detta behöver vi godkännande via chatten från platschefen på verksamheten personen ska flytta från, samt godkännande via chatten från platschefen på verksamheten personen ska flytta till.

För att lämna ett godkännande i chatten så skriver du helt enkelt till oss. Om du pratar med vår AI så kan du välja "Prata med en person" efter varje svar den ger för att komma vidare till en supportmedarbetare.

Om personen dock flyttar från en verksamhet som inte använder Bokadirekt behövs inget godkännande från den verksamheten utan då behöver vi endast ett kundregister i en excelfil, format .xlsx.
​
Så snart personen lagt in som en användare i den nya verksamheten och vi mottaget båda godkännanden så kan vi flytta över den information som godkänts.

Vi kan även exportera all data från ett helt konto eller för en specifik användare eller företag till excelfiler. Det vi kan exportera är bokningar, kunder, platser, användare, närvaro, produkter, kvitton, tjänster och presentkort.

Notera dock att den enda data vi kan kopiera över till ett annat konto är som sagt kunder, recensioner, produkter och tjänster och det enda vi kan importera från ett helt annat system är kunder, produkter och tjänster i .xlsx format. Både produkter och tjänster måste fyllas i, i vår egna strikta mall. För att få denna mall, vänligen kontakta supporten.