Slå ihop användare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Snart får användarsidan ett nytt utseende! Vill du testa den redan idag, gå in på Inställningar > Användare > Klicka på en användare och klicka på "Klicka här" på bannern högst upp.

Om du har råkat få två användare för samma fysiska person, exempelvis om du har haft en användare på en plats och en annan användare för en annan plats i gamla Bokadirekt, finns nu ett verktyg för att slå ihop dessa. Detta gör att eventuella bokningar, scheman etc. läggs över till en och samma användare.

OBSERVERA ATT IHOPSLAGNING ÄR OÅTERKALLELIG.

Gå till Inställningar>Användare
Markera användarna du vill slå ihop och klicka på "Slå ihop användare".

I nästa steg får du välja vilka grunduppgifter som ska gälla samt vilken av användarna som ska behållas. Har man olika inställningar för eventuella sms, bokningsmarginal etc. kommer dessa sparas från användaren man väljer att behålla.
När du är klar klickar du på "Slå hop användare".

Dubbelkolla gärna inställningarna efter att du slagit ihop användarna så att allt är som du önskat.

Vi rekommenderar inte att du slår ihop användare om du använder vårt journalsystem och bägge användarna är journalanvändare.