Värdekort - Din bokföring

Skapa paket eller säsongserbjudanden med hjälp av värdekort

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Värdekort fungerar i praktiken som presentkort. Skillnaden är att du själv väljer vilket värde som kunden kan nyttja värdekortet till.

Förfarandet i korthet:

1. Skapa ett värdekort.
    Inställningar->Användare->Välj användare->Värdekort.

2. Ange värdet kunden kan nyttja.

3. Ange det belopp som kunden ska betala.

4. Kunden köper värdekort. Värdekortet skickas med e-post till kund.

5. Kunden nyttjar värdekort med hjälp av koden från mailet.

Vid köp:

1. Utbetalning sker inom 1 vecka från ångerrättens (14 dagar) slut.
    Om värdekortet nyttjas inom ångerrätten så sker utbet inom 1 vecka.

2. Klarna drar sin avgift (1,75%) vid utbetalning.

3. Underlag för utbetalning, avgifter och bokföring under Admin->Rapporter & Export.