Användare
Ladda upp diplom, intyg, certifikat & legitimation som visas på din platssida
Ladda upp diplom, intyg, certifikat & legitimation som visas på din platssida
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Snart får användarsidan ett nytt utseende! Vill du testa den redan idag, gå in på Inställningar > Användare > Klicka på en användare och klicka på "Klicka här" på bannern högst upp.

Här har du som utövare möjlighet att styrka din kompetens för att ge dina kunder en tryggare behandling. De dokument du väljer att ladda upp här kommer också vara synliga på er platssida och därmed tillgängliga för dina kunder att öppna.

1. Gå till Inställningar > Användare

2. Gå till fliken "Avancerade Inställningar"

3. Klicka på blåa plustecknet för att ladda upp.

När du har laddat upp en fil kommer den att visas på er platssida under Certifieringar.