Blanketter

Information om uppsägning, frysning, ändring av företagsuppgifter överlåtelse av konto och beställning av receptionisttjänst.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Klicka på namnet på respektive blankett för att hämta den.

Blanketter skickas via e-post till faktura@bokadirekt.se

Med post till:
Bokadirekt i Stockholm AB

Torpslingan 9 B
97347 Luleå

Blanketter:

För att säga upp ditt avtal med Bokadirekt fyller du i formuläret som du hittar på denna länk https://portal.bokadirekt.se/cancellation

För att ansöka om en frysningsperiod fyller du i formuläret som du hittar på denna länk: https://bokadirektse.typeform.com/to/LQEo8JmE

För att ändra företagsuppgifter för abonnemanget fyller du i formuläret som du hittar på denna länk: https://bokadirektse.typeform.com/to/lzhbM6RB

Information vid överlåtelse av abonnemang och kontot hittar du i denna artikel