Överbetald faktura
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vid en överbetald faktura kan du antingen använda beloppet som betalning av en annan faktura eller få pengarna återbetalda.

För att använda ert tillgodo:

Är belopp tillgodo lägre än fakturabeloppet betalar du mellanskillnaden.

Är belopp tillgodo samma eller högre än fakturabeloppet mejlar du till faktura@bokadirekt.se och meddelar att du vill använda ditt tillgodo som betalning av annan faktura.

Få beloppet återbetalt:

Önskar ni få beloppet återbetalt, förutsatt att inga obetalda förfallna fakturor finns, så meddela oss på faktura@bokadirekt.se.

Skicka oss då:
-Kund-ID tillsammans med något av följande alternativ:
-Bankgironummer(bg/pg)
-Kontonummer inkl clearingnr

Om du betalar dina fakturor via autogiro så måste vi göra en återbetalning.
Ev. återbetalningar sker en gång per månad.
Ni hittar aktuell information och kan ladda ner fakturorna under valen Admin->Fakturor.