Marketing
Sälj obokade tider via sistaminutentider.se

Bli av med de sista lediga tiderna

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår tjänst för sista minuten-tider innebär att du säljer obokade tider inom ett 18 timmars fönster framåt till ett lägre pris. Det här gör det möjligt för er att fylla de där sista luckorna i kalendern och locka nya kunder till att prova på era tjänster.

Tiderna blir tillgängliga på sistaminutentider.se, och endast där visas det rabatterade priset. Kunder som hittar dig via din hemsida eller via Bokadirekt.se ser alltså inte dina rabatterade tider. De kan heller inte boka en rabatterad tid t.ex. 14 dagar framåt, då endast tider inom 18 timmar visas!

Priset på tjänsterna som publiceras på sistaminutentider.se sänks med den rabatt mellan 25-50% ni valt. Det nya priset, samt att det är en sista minuten-bokning, är tydligt markerat i själva bokningen.

En förmedlingsavgift på 10% (ex. moms) av det ordinarie priset faktureras i efterskott.

Så här aktiverar du Sistaminutentider.se för din verksamhet:

1. Börja med att gå in på Marknad i vänstermenyn och klicka in på Sistaminutentider.se

2. Inne på Översikt kan man gå in på varje tjänst och välja vem eller vilka användare som ska vara bokningsbar på den tjänsten på Sistaminutentider.se

3. Inne på Användare väljer man vilka användare som ska vara bokningsbara på Sistaminutentider.se

4. Klicka på Ändra rabatt uppe i höger hörn för att välja vilken rabattmängd man vill ha på varje plats

5. Inne på Statistik ser man antal bokningar samt bokningsvärde som kommit in via Sistaminutentider.se

6. Klicka på Gå till platssida uppe i höger hörn för att se er platssida på Sistaminutentider.se

Frågor och svar

Varför ska jag använda tjänsten för sista minuten-tider?

Att lägga upp obokade tider på sistaminutentider.se är ett utmärkt sätt att fylla de sista luckorna i kalendern. Via tjänsten kan du också locka nya kunder till att prova på dina tjänster.

Vilka tjänster läggs ut på sistaminutentider.se?

Endast de tjänster du själv valt läggs ut.

Hur mycket sänks priset på mina tjänster?

Du väljer själv en rabatt mellan 25-50%.

Hur mycket kostar tjänsten?

Vi tar ut en avgift på 10% av det ordinarie priset för att tillhandahålla tjänsten. Avgiften är ex. moms och faktureras i efterskott.

Hur mycket betalt får jag för min tjänst?

Exempel om du valt 40% rabatt:
Tjänstens ord. pris 100kr
Rabatterat pris till kund 60kr
Förmedlingsavgift 10% 10kr (ex. moms)