Hantera kalendern
Lägg till och boka kunder i väntelistan

När du antingen inte har någon ledig tid, eller vill förbereda inför kundens nästa bokning.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Avsnitt i denna artikel:

Lägg till kunder i väntelistan

Det här gör du för att kunden ska läggas till i din väntelista.

Gå till din kalender och välj Väntelista högst upp till höger.

Välj Lägg till kund i väntelistan.

Sök efter kunden eller lägg till en ny kund.

Välj en tjänst och (om du vill) en specifik användare.

Välj mellan vilka datum som kunden vill stå i väntelistan.
I kalendern kommer du se hur många kunder som står i väntelistan för valt datum.

Spara när du är klar.

Boka en kund från väntelistan

För att boka in en kund från väntelistan går du till din kalender och väljer Väntelista högst upp till höger.
Siffran visar hur många kunder du har i väntelistan för de datum du ser i kalendern.

Välj kunden och klicka på Visa ledig tid.

Nere till höger kan du ändra, se kunden eller ta bort kunden ur väntelistan.

Lediga tider kommer att visas i kalendern. Klicka på den tid du vill boka.

Kunden och tjänsten är förvald utifrån vad du lade in i väntelistan. Klicka bara på Skapa, så slutförs bokningen.