Hantera kalendern
Prenumerera på Bokadirekt-kalendern

Aktivera en iCalendar-prenumeration för att synka bokningar till din privata kalender.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan synkronisera bokningar från Bokadirekt till en annan kalender med hjälp av en prenumeration.

Gå in på Inställningar och välj Användare. Välj person och gå in på fliken Inställningar i den övre menyn.
Skrolla längst ner och aktivera synkroniseringen.

Välj personens namn och gå in på fliken Inställningar i den övre menyn igen. Nedanför knappen där du aktiverade synkroniseringen så hittar du nu en länk. Den kan du kopiera genom att klicka på knappen till höger.

Du lägger sedan in länken i din privata kalender för att upprätta prenumerationen.
Hur du går tillväga beror helt och hållet på vilken kalender du använder.

Tänk på:

• Detta kan ske med en viss fördröjning, beroende på vilken kalender du använder för att prenumerera. Detta är inget Bokadirekt kan påverka. Vi rekommenderar kalendrar där du kan välja uppdateringsintervall själv, t.ex. Apples kalenderapp.

• Jobbar du på mer än en plats så behöver du göra detta för varje plats som du vill hämta bokningarna för.

• Denna funktion enbart hämtar händelser från Bokadirekt till din privata kalender. Saker du lägger in i din privata kalender kommer inte att synas i din Bokadirekt-kalender.

Apple Kalender:

1. Öppna din kalender på din iPhone/iPad.
2. Klicka på Kalendrar.
3. Klicka på Lägg till kalender.
4. Välj Lägg till abonnerad kalender.
5. Klistra in din iCal-länk och tryck på Abonnera för att spara.

Google Calendar:

1. Gå in på calendar.google.com
2. Klicka på + tecknet nere till vänster bredvid andra kalendrar.
3. Välj Från webbadress.
4. Klistra in din iCal-länk och spara.