Kom igång med ditt journalsystem
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det går fort och är enkelt att komma igång med din journal.

För att komma igång så skapar ni en journalinstans under valet Journal i menyn.

Välj sedan att komma igång med journal och skapa en journalinstans.

När man skapar en journalinstans är det viktigt att fylla i samma uppgifter som ni uppgett till Socialstyrelsen.

Om ni är flera personer som ska komma åt journaler så väljer ni Utövare och kan där lägga till utövare till journainstansen.

Användare behöver ha ett personnummer angivet i sina inställningar för att de ska kunna läggas till i en journalinstans.

• Om flera personer som ska komma åt samma journaler så väljer du sedan Utövare och kan lägga till fler användare till journalinstansen.

• Om andra personer på samma konto inte ska komma åt samma journaler så skapar de en egen journalinstans (behörighet för Journal krävs).