Hantera markörer
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan placera ut markörer i den anatomiska kartan som finns tillgänglig i varje journalanteckning.

Markörerna kan du själv skapa eller välja ur biblioteket. Observera att alla utövare delar samma bibliotek av markörer. Väljer du att ändra titel på en befintlig markör kommer detta inte att påverka en redan skapad journalanteckning.

För att redigera markörerna i biblioteket klickar du in dig på Journal > Inställningar > Hantera Markörer

Där kan du se era aktiva och inaktiva markörer.

Om du vill skapa en ny markör så väljer du det uppe till höger.

Då får du välja en titel för malen och ladda upp en bildfil från din enhet.

Om du vill redigera en markör, klicka på markören. Klicka sedan på låset för att ändra titeln.

Efter att en markör har använts i den anatomiska kartan kan den inte längre tas bort. Däremot kan du alltid välja att avaktivera en markör du inte längre har användning av.