Välj ut bildmallar som är aktuella för din verksamhet
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan välja ut vilka bildmallar du vill ha som aktiva i din journal från våra standard-bildmallar eller ladda upp egna bildmallar i systemet.

OBS! Tänk på att bildmallar som laddas upp här går att använda på samtliga patienter, så dessa bör hållas generiska. Patientspecifika bilder laddas upp direkt i patientkorten.

För att hantera bildmallarna i din journal klickar du in dig på Journal, väljer Inställningar och sedan Hantera bildmallar.

Sök upp bildmallen du önskar använda vid din journalföring och bocka i checkrutan Aktiverad.

Eller ladda upp egna bildmallar via knappen Ny bildmall.

Då får du välja en titel för mallen och lägga till en bild.