Bokningslista

Se dina bokningar i en listvy

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att få fram en lista på dina bokningar så väljer du Lista ovanför din kalender.

Här kan du välja mellan vilka datum du vill se listan och om du istället vill gruppera listan på utövare eller tjänst.

Uppe till höger finns möjlighet att Exportera bokningarna. Listan exporteras i .csv-format och kan sedan skrivas ut eller importeras till andra system.

Klicka på Filter om du vill ändra vilka användare eller tjänster du vill se bokningar för. Här kan du även välja att se olika typer av bokningar, exempelvis bokningar från nya kunder, en kampanj eller från Sistaminutentider.se.