Platser
Sortera tjänster på marknadsplatsen

Välj i vilken ordning som tjänster och kategorier visas online.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har nu uppdaterat funktionen hur man sorterar tjänsterna online. Man gör nu detta mycket smidigare inne på tjänsteinställningarna.

För att ändra ordningen på hur tjänsterna och kategorierna visas på marknadsplatsen går man in på Inställningar i vänstermenyn. Klicka på Tjänster och välj Sortera tjänster.

Väl där inne kan du klicka och dra på en tjänst eller kategori för att ändra ordningen. Du kan enkelt flytta en tjänst mellan två kategorier.

Klicka på platsnamnet högst upp till vänster för att välja vilken plats du vill sortera.

Klicka på A-Z för att antingen ändra hela sorteringen efter bokstavsordning eller endast tjänsterna under en viss kategori.

Växla från Tjänster till Kategorier högst upp för att dölj tjänsterna för i sin tur enklare ändra ordningen på just kategorierna.

Klicka på Spara sortering när du är klar.

Notera att det kan ta en stund för ändringar att uppdateras på platssidan online.