Starta fjärrhjälpen (Teamviewer)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du behöver hjälp av supporten och vi behöver komma in på er dator för att hjälpa er använder vi oss av ett program som heter Teamviewer, för att starta fjärrhjälpen (teamviewer) följer du instruktionerna nedan:
​
1. Klicka på (?) Hjälp knappen näst längst ner i vänster meny.
2. Klicka på "Länk till fjärrhjälp"
3. En fil som heter "TeamViewerQS.exe" kommer lägga sig antingen längst ner till vänster (för Google Chrome) eller högst upp till höger (för Microsoft edge).

4. Klicka på den filen så det öppnas.
5. Godkänn allt som kommer upp.
6. Nu kommer du antingen få ett ID + lösenord eller en sessionskod + namn, meddela dessa till supporten så kan vi koppla upp oss mot din dator och hjälpa dig.