Tidsplanering
Ändra schemat på röda dagar för flera personer

Hur gör man flera resurser lediga på t.ex.alla röda dagar?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Steg 1:

Gå in på inställningar -> Tidsplanering -> Årsarbetsschema -> Välj en valfri resurs -> Visa alla helgdagar -> Ändra till ledig på alla dagar som det gäller -> Spara.

Steg 2:

Gå in på inställningar -> Tidsplanering -> Kopiera scheman -> Fyll i personen som ni valde under steg 1 i vänster spalt -> Fyll i alla personer som ska vara lediga samma dagar i höger spalt -> Kopiera schema

Steg 3

Välj nu Ja på fråga 2.

Tänk på:

• Beroende på om du vill ta med schemat från personen som du valde i Steg 1 kan du välja "Ja" på (Kopiera avsändarens rullande arbetsschema) annars väljer du "Nej" här.

• Undantagen som mottagaren har, kommer inte att skrivas över, utan om du vill skriva över dessa, så väljer du "Ja, ta bort" på "Ta bort egna ändringar"

Andra liknande frågor