Tidsplanering
Kopiera scheman från en person till en annan
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Steg 1

Skapa ett arbetsschema för den första personen: Inställningar > Användare > Arbetsschema > Skapa nytt arbetsschema > Fyll i tiderna > Spara.

Steg 2

Gå till Inställningar > Tidsplanering > Kopiera scheman > Fyll sedan i personen vars schema som du vill kopiera i vänster spalt ("Vem vill du kopiera schema ifrån?") > Fyll sedan i personen/personerna i höger spalt ("Vem/Vilka vill du kopiera schema till?") > Tryck sedan på kopiera schema.

Steg 3

Du får nu upp tre frågor som du behöver besvara för att fullfölja kopieringen.

Kopiera avsändarens rullande arbetsschema?

Vill du att mottagaren får samma rullande arbetsschema? Notera att alla framtida rullande arbetsschman hos mottagaren kommer att tas bort.

Kopiera avsändarens egna ändringar i arbetsschemat?

Avsändaren kan ha gjort ändringar i sitt arbetsschema, vill du att mottagaren får samma ändringar? (Ändringar du gör i fliken "Inställningar" > "Tidsplanering")

Ta bort egna ändringar i mottagarens arbetsschema?

Om mottagarna har gjort egna ändringar i sitt arbetsschema, vill du att dessa ändringar ska tas bort?

Notera att denna funktion inte kopierar bokningar och icke bokbara tider och specialtider.

Det vill säga att avsändarens egna bokningar, icke bokbara tider etc. inte kommer inte att kopieras till mottagaren.