Kassa Off, hur du startar kassan

Starta om Smart Client för att lösa problem med kvittoskrivare eller kortterminal.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om blixtsymbolen i kassan är röd betyder det att programmet Smart Client som kopplar kortterminal samt kvittoskrivare till kassan stängt ner.

Detta kan ske om man har dålig internetuppkoppling eller t.ex. haft strömavbrott. Då kan man behöva starta om den.

1. Sök på din dator (Windows meny) efter "Smart", då ska du få upp Itsperfect smartclient.

2. Välj Kör som administratör.

3. Välj Ja på frågan ”Tillåter du appen från en okänd utgivare göra ändringar på enheten?”.

Då ska blixt symbolen bli grön igen, blir den inte det, vänligen kolla er internetuppkoppling.