NETS - Lägg till fleranvändare på terminalen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Respektive företag måste ha ett inlösenavtal för att kunna ta betalt via en kortterminal.
Ett inlösenavtal är ett avtal som tecknats mellan dig och din bank eller inlösare som tillåter ditt företag att ta emot kort som betalmedel. Inlösenavtalet bestämmer vilket konto som pengarna ska överföras till. Avtalet bestämmer också hur mycket kortinlösaren ska ha i arvode per transaktion eller per månad.

Nets inlösenavtal:
- Avgift betalkort: 0,27% av beloppet + 0,45 kr i transaktionsavgift.
- Avgift kreditkort: 0,37% av beloppet + 0,45 kr i transaktionsavgift.



För att lägga till en fleranvändare på en redan befintlig terminal, följ stegen nedan
1. Fyll i frågorna till inlösenavtalet som finns i den bifogade filen ”Inlösenavtal Nets” och maila tillbaka till oss. ALLA företag på platsen behöver ha ett eget inlösenavtal. Har man redan ett inlösenavtal sen tidigare så går det självklart bra att behålla detta. Vill man behålla/skaffa ett annat inlösenavtal än via NETS så hoppar man bara över detta steg.

2. När vi har fått era svar på inlösenavtalsfrågorna så kommer vi skicka in er ansökan till Nets och dom kommer att kontakta er inom 24h.

3. När ni har signerat avtalet kommer NETS gå igenom ert avtal och när detta är gjort så kommer ni få ert färdiga inlösenavtal skickat till er mejladress. Detta brukar ta några timmar efter att man signerat med BankID.

4. När ni har fått era färdiga inlösenavtal är det dags att fylla i NETS-blanketten för att lägga till sig som fleranvändare. Ni fyller i denna och skickar tillbaka till oss på chatten.
Vi kommer då vidarebefordra den till NETS som kommer att behandla er beställning.


Har ni frågor och funderingar är ni varmt välkomna att höra av er på chatten eller ring 0771-676700.

Fick du svar på din fråga?