Hantera kalendern
Lägg till lunch, ej bokbar tid eller notering

Om du vill lägga en notering i kalendern, som antingen blockerar eller inte blockerar tiden från att bli bokad.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns två olika typer av noteringar som går att skapa.

• Ej bokbar tid (t.ex. lunch eller möte, spärrar bokning under tiden)

• Anteckning (t.ex. "Glöm inte att kolla posten", blockerar inte bokning)

Ej bokbar tid

För att skapa en ej bokbar tid.
Klicka på en tom ruta i kalendern och välj Ej bokbar tid.

Här kan du välja anledning, skriva en notering samt ändra datum och tid ifall det behövs.

Klicka på Skapa för att spara din ej bokbara tid.

Din ej bokbara tid visas sedan i kalendern och blockerar bokningar under tiden.

Skapa en anteckning

Klicka på en tom ruta i kalendern.

Välj Skapa anteckning.

Här kan du skriva din notering, välja vilken tid den ska visas på och byta färg.

Klicka på Skapa för att spara din anteckning.

Anteckningen visas sedan på den tid du har lagt in den på.