Skapa tilläggstjänster

Hur ni skapar rekommenderade tillval till era tjänster.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Tilläggstjänster så kan ni skapa rekommenderade tillval som visas när kunden bokar en tjänst som har kopplade tilläggstjänster.

För att skapa en tilläggstjänst så går ni till Inställningar i vänstermenyn och klicka på Tjänster.

Klicka på det lila plustecknet i det nedre högre hörnet och välj Ny tilläggstjänst.

Du får nu fylla i alla uppgifter och koppla tilläggstjänsten till de tjänster som du vill att detta ska vara en tilläggtjänst till. Tilläggstjänsten kommer då dyka upp som ett rekommenderat tillval till de tjänster du bockar i.

Tänk på:

• Om tilläggstjänsten har en tidslängd som är längre än 0 minuter så gäller inte längre eventuell ledig lucka som ni har lagt till på den vanliga tjänstens inställningar. Ställ därför in även en ledig lucka efter tilläggstjänsten.