Internköp

Gör internköp i kassan.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att göra ett internköp (tillexempel om du har anställda eller hyresgäster som handlar produkter till ett bättre pris) går du till Kassa och sedan fliken Internköp.

Uppe till höger så kontrollerar ni så att internköpet görs för rätt person och företag.

Skanna eller sök fram produkten genom att skriva produktens namn i rutan "Sök produkt".

Välj sedan betalsätt och slutföra köpet.

Tänk på:

• Arrende kan bara väljas om företaget är kopplat som hyresgäst under Inställningar->Företag.