Om kundbonus
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kundbonus ger kunderna bonus vid köp av tjänster eller produkter.

Ni väljer själva hur mycket bonus som gäller vid köp samt hur mycket bonus man ska ha nått upp till för att kunna nyttja den.

För att ställa in kundbonus så går du till Inställningar och sedan Övrigt.

Där hittar du Kundbonus.

Ställ in hur stor procentsatsen för bonus ska vara vid köp av produkter och tjänster. Du kan ställa in olika mängder bonus på tjänster och produkter om du vill.

Skriv sedan vad Minsta bonusvärde ska vara. Kunder måste då uppnå det värdet för att kunna nyttja sin bonus.

T.ex. om du har ställt in 100 kr på minsta bonusvärde och 2% tjänstebonus så behöver kunden köpa tjänster för 5000 kr för att kunna nyttja bonusen.

Vi skickar per automatik ett mail till kunden när minsta bonusvärde är uppnått.

Kunden kan även få SMS vid uppnått minsta bonusvärde om ni aktiverar det.

I kassan kan ni se hur mycket bonus kunden har.

För att nyttja den klickar man på Använd bonus i kassan.

Om ett felslag görs på ett köp som är gjort med bonus så återförs bonusen till kunden per automatik.