Företag
Lägg till eller ta bort betalningsmetoder i kassan

Hur man lägger till, tar bort och ändrar ordning på betalsätt i kassan

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till, ta bort eller ändra ordning på betalningsmetoder gör man enligt nedan:

1. Gå in på Admin i vänstermenyn

2. Klicka in på Betalningar

3. Klicka in på Betalningsmetoder

För att ändra ordningen på betalsätten i kassan klickar man på "Ändra ordning i kassan".

För att lägga till fler betalsätt, skrolla ner och lägg till betalsätt av dom som finns i listan genom att klicka på "Lägg till".

För att ta bort ett betalsätt, klicka på dom tre punkterna till höger om betalsättet och välj "Ta bort betalningsmetod".