Bokadirekt
Bokadirekts avtal och fakturor
Betala fakturan från Bokadirekt via autogiro
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Anmälan till betalning av Bokadirekt via autogiro:

Nedan finns länken till Autogiroanmälan, medgivande (se exempel nedan).
Går det inte att komma in i formuläret via länken så kopiera den till din webbläsare.

Fyll i formuläret och signera med bank-ID, bankdosa el dylikt. Medgivandet går till bankgirocentralen som sedan skickar oss, Bokadirekt, en bekräftelse.
Har du problem med att fylla i blanketten så kontakta vår support. Har du däremot problem med signeringen så kontakta din bank.

Har du problem med att fylla i ditt bankkontonummer kan detta bero på ditt clearingnummer. Har du ett konto genom Swedbank och Sparbankerna kan du ange ditt clearingnummer med 4 siffror. Om du har ett 11-siffrigt kontonummer i Nordea är clearingnumret alltid de fyra första siffrorna i kontonumret. Om ditt kontonummer består av ditt personnummer (10-siffrigt) använder du 3300 som clearingnummer.

Fälten som måste fyllas i är:

Företagsnamn

Ditt namn

Betaltjänsteleverantör (Namnet på din bank)

Kontonummer (ditt kontonummer hos banken)

Kontoinnehavarens personnummer

Företagets organisationsnummer

Betalar-/kundnummer (ditt betalarnummer för autogiro hittar du under Admin > Fakturor > Autogiro > Betalar-ID.

Vid betalning av fakturan via autogiro så skickas fakturan som vanligt via e-post men betalas automatiskt från angivet bankkonto på förfallodagen.