Produkter
Lägg till en ny leverantör
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Gå till Produkter i vänstermenyn och sedan fliken Produkter
2. Klicka på plustecknet längst ner i högra hörnet, välj Ny leverantör.

3. Fyll i alla grunduppgifter markerade med asterisk (*). Personuppgifter kan man även lägga in men det är inget måste.

Man kan även skapa en ny leverantör när man skapar en produkt men då kan man endast lägga in leverantörsnamnet.
Vill man fylla i mer uppgifter om sin leverantör så går man in på detta sätt.