Skapa en kampanj

Hur du skapar en kampanj och marknadsför den på din onlinebokning

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Några fördelar med att använda Kampanjer:

• Enkelt sätt att locka nya kunder att boka tid hos dig

• Bra sätt att få befintliga kunder att testa på en ny behandling hos dig

• Tydligt för dina kunder vad du har för erbjudande just nu

Gå till fliken Marknad och sedan Kampanjer i vänster menyn.

Klicka på plustecknet i det nedre högra hörnet för att skapa en ny kampanj.

Välj vilken Kampanjtyp du vill använda dig av.

Rabatt - Rabatt på valfri(a) tjänster och/eller produkter (Till exempel, lägg in en rabatt på vissa produkter/tjänster under en viss period) Denna kan synas online.
Produktkombination- Valfri kombination av produkter som ger rabatt vid olika nivåer (Till exempel, kö 2 produkter - betala 200 kr per produkt, köp 3 produkter - betala 150kr per produkt. )
Paket- Paketpris på angivna tjänster och/eller produkter (Till exempel, välj några olika produkter/tjänster som ingår i paketet och ge ett paketpris)

Obs: Endast kampanjtypen "Rabatt" kan väljas att synas på Marknadsplatsen

Välj ett namn för kampanjen.

Välj ” start- och slutdatum”.

Klicka på Lägg till, du kan välja hur många produkter och tjänster som du vill. (Du kan använda dig av både tjänster och produkter i samma kampanj).

Gå till Fliken Platsinställningar

Här markerar du på vilka platser kampanjen ska vara aktiv, här väljer du också om du vill att kampanjen ska synas på onlinebokningen.

Tryck på Spara.

Om du väljer "Visa på Bokadirekt.se" kommer kampanjen synas högst upp.

När du väl har skapat en kampanj så kommer den att sköta sig av sig själv. Alla produkter och tjänster återgår till ordinarie pris efter slutdatumet eller om den sålt max i antal.