Hantera kalendern
Växla mellan vecka/dag i kalendern

Här hittar du olika sätt att växla mellan dagsvy och veckovy.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel går vi igenom hur du kan växla mellan att se en dagsvy och en veckovy.

Om du har skapat filter i kalendern så kommer valen nedan att justeras enligt ditt filter.

Läs mer om hur du kan hantera Filter.
Nedan återställs till standard om du går till Filter och väljer Rensa dina val.

Växla mellan veckovy och dagsvy

Det finns olika sätt att växla mellan att se dagar och veckor.

• Byta från veckovy tills dagsvy:
    Klicka på ett datum för att se den dagen och byta till dagsvy.

• Byta från dagsvy till veckovy:
    Klicka på ett namn för att se den personens vecka och byta till veckovy.

• Välja 1 dag, 5 dagar, vecka eller lista:

Här kan du välja vilken vy du vill se.
    1 dag= Står du på Vecka och väljer detta så ser du första dagen den veckan.
    5 dagar= Måndag till fredag.
    Vecka= Hela veckan.
    Lista= Se bokningar listade. Läs mer här.